Prachtige serres

Terhuurnebv - SerresWeet u wat serres zijn? Dit zijn leuke toevoegingen aan uw huis als u zin hebt om eens een investering te doen waarvan u zeker weet dat het u geen windeieren op zal leveren in de toekomst. Dankzij de voortreffelijke lichtinval zal uw energierekening dankzij een van deze geweldige serres van ter Huurne zeer zeker gaan afnemen in de toekomst. Daarnaast zal de waarde van uw huis stijgen. Natuurlijk wit u vast en zeker helemaal niet verhuizen, zeker niet als u net gekozen hebt voor een van onze serres. Maar het kan geen kwaad om een beetje in de toekomst te kijken, al was het alleen al om er voor te zorgen dat u later de schaapjes p het droge hebt. Kijkt u voor onze serres dan ook meteen op onze website: terhuurne.nl. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in serres maar dat is nog lang niet alles wat u bij ons kunt verwachten. Zo kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar de volgende producten, leest u even mee?

  • Hebt u een terras? Maar hebt u nogal veel last van wind? Dan hebben wij terrasoverkappingen voor u in de aanbieding. Niet alleen houden deze overkappingen u uit de wind, ook beschermen ze u en uw terras tegen regen en sneeuw. U kunt zelfs nog in de winter buiten zitten en droog roken.
  • Bent u het zat dat uw fietsen en voornamelijk uw auto steeds natregent? Bent u bang voor roest? Gelijk hebt u. Stal uw auto dan ook onder een carport. Dit is de beste manier om zuinig om te gaan met uw wagen dus denkt u hier eens over na als uw auto op de oprit staat weg te roesten en u niet beschikt over een garage naast uw huis.
  • Ook verplaatsbare windschermen hebben we voor u. Daardoor vliegt uw krant nooit meer weg als u rustig in uw tuin zit te lezen en gaat de barbecue ook niet meer uit.
  • Het moge duidelijk zijn dat er bij ons voor ieder wat wils is. Naast serres hebben we deze producten en zelfs tuinkamers en balkonbeglazing en ga zo maar door. Het voert te ver om ons gehele assortiment te bespreken maar het is zeer zeker een goede tip om eens op de website te kijken, ook als u niet alleen belang hebt bij serres.

Meer weten over serres? Lees dan gauw verder

Afijn, deze tekst gaat voornamelijk over serres dus laten we u daar snel wat meer over vertellen. Serres zijn er in diverse soorten en maten en wij kunnen ze dan ook op maat komen maken. Eerst willen we natuurlijk de afmetingen weten. Die kunt u zelf doorgeven maar als u het niet zo vertrouwt en u er zeker van wil zijn dat er niets fout kan gaan als de serre gebouwd gaat worden, dan zijn wij de beroerdste niet en komen graag dit meetwerk verrichten. Serres bouwen is onze dagelijkse bezigheid dus we komen dit graag bij u doen. Nadat we de maten weten en we weten wat u van ons verwacht, gaan we schetsen maken van diverse serres die in onze ogen passen. Pas als u tevreden bent met een ontwerp en ons als het ware het jawoord hebt gegeven, pas dan gaan we tot de bouw van deze serres over. De constructie maken we uiteraard in onze fabriek alvast en vervolgens vervoeren we het naar uw huis waar we het in principe al in een dag kunnen opbouwen en afwerken. Zo hebt u er vrijwel geen overlast van en dat vinden we ook erg belangrijk voor u. U wilt immers niet dat er voor een lange duur geen ramen meer in uw woonkamer zitten. Zoiets moet in onze ogen te allen tijde voorkomen zien te worden. Laat het maar aan onze monteurs over. Zij kunnen in een handomdraai serres opbouwen, dus daag hen eens uit en kom met originele ideeën aanzetten. Zij houden daar wel van en zien elke uitdaging als een kans om zichzelf te bewijzen.

Wij zijn van alle markten thuis

Serres zijn prachtige bouwwerken en we hopen dat u dat zult beamen als u op de website hebt rondgekeken. U vindt er namelijk vele voorbeelden van mensen die u al zijn voorgegaan en in het verleden serres bij ons hebben besteld. Dat maakt het voor u misschien ook wat eenvoudiger om een keuze te maken uit het grote aanbod aan standaard serres die we op de site hebben staan. Het is over het algemeen namelijk helemaal niet nodig om specifieke serres te ontwerpen en te bouwen. De grote hoeveelheid in onze catalogus volstaan meestal hoewel ze uiteraard wel aangepast moeten worden op uw huis. Het moet immers goed passen en aansluiten op de kamer waar u de serre aan geplaatst wil zien. Maakt u dan ook vandaag nog uw keuze en vraag vervolgens meteen een offerte aan. Een offerte aanvragen en ontvangen is trouwens geheel gratis. U betaalt pas als wij het echte werk gedaan hebben. Dat hoort nu eenmaal bij onze service en we willen graag dat u voor een van onze serres kiest, maar gunnen u de tijd om eerst de kat uit de boom te kijken. Dat is het voordeel van een vrijblijvende offerte. Denkt u er dan ook eerst rustig over na met uw partner en eventueel met vrienden en familie en kiest u daarna voor een van onze serres.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s